Intuition

MUSIK – LYRIK – BEVÆGELSE
Mød Det Fynske Dansekompagni i støvsugertango, TV-shop og erotisk slowmotion til Händel imens rationalet krakelerer i forestillingen INTUITION.
Digte af Dan Turèll og Inger Christensen møder musikalsk synthesizerunivers i den absurde og opløftende danseforestilling om det intuitive i mennesket. Hvorfra får vi vores nye idéer? Hvad betyder det at vide noget intuitivt, og er mennesket overhovedet rationelt?
Forestillingen tager publikum med på en rejse fortalt gennem contemporary dans, hvor dagligstuens genkendelighed udfordres af drømmesyner, poesi og satire.
Varighed: 50 min. derefter Artist Talk
ENGLISH
Intuition is a new piece with Funen Dance Company. It creates a dynamic symbiosis of lyrics, music and movement. A meticulous study of the intuitive intelligence. With poetry by Inger Christensen and Dan Turèll and newly composed music by Peter Kohlmetz Møller the audience is taken on humoristic and touching journey into their intuitive knowledge.
______________________
Forestillingen er det andet værk af Cirkeline Dahl Bondesen, der indgår som koreograf og danser i Det Fynske Dansekompagni. Det Fynske Dansekompagni er et kvindeligt kunstnerkollektiv fra 2019 der bidrager aktivt til det fynske dansemiljø og scene. De har skabt adskillige performances og videoer bla. i samarbejde med Galleri Tese, den fynske kunstnergruppe ULYS og Dynamo Workspace. Kompagniet er kendt for at turde at rykke på rammerne for moderne dans, gennem absurde og drømmende scener som følelsescollager, støvsugertango og alienimitationer. Interessen for forskellige dansegenrer er af stor betydning for kompagniet, der altid søger efter originale måder at fusionere bevægelse på.
No event found!
No event found!

Date

maj 19 2021 - maj 22 2021
Expired!

Time

7:30 pm

More Info

Read More

Location

Teater Momentum
Ny Vestergade 18, 5000 Odense C
Website
https://www.teatermomentum.dk
REGISTER